Летището в Мюнхен е затворило отново поради заледяване. Всички повече от

...
Летището в Мюнхен е затворило отново поради заледяване. Всички повече от
Коментари Харесай

Летището в Мюнхен затвори поради заледяване

Летището в Мюнхен е затворило още веднъж заради замръзване. Всички повече от 700 полета са били спрени до 12 часа през днешния ден.
Прочетете още
Към 14 часа местно време е имало строги ограничавания във въздушния трафик. Разписанието на полетите е мощно понижено заради рисковите метеорологични условия, оповестяват от летището.

Оттам предлагат на пасажерите да ревизират статуса на полета си преди да тръгнат към аерогарата. Заради съображения за сигурност се чака множеството пасажери да не съумеят да отпътуват през днешния ден.

На уеб страницата на Летище София има информация, че са анулирани общо 6 полета от и до Мюнхен през днешния ден. За на следващия ден също има три анулирани полета, като е евентуално техният брой да се усили.

Второто най-натоварено летище в Германия за първи път затвори в събота след изобилен снеговалеж. Прекъсването продължи в неделя и понеделник. Около 1500 пасажери са блокирани в Мюнхен от петък.

Предоставени са походни кревати за пасажери, както и питиета и храна. Пътниците също имат опция сами да резервират хотелска стая и разноските ще бъдат възобновени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР